Content
XPC Combi inverter/charger/transfer


 

 

Lader / omvormer / transfer

XPC1400-12
XPC2200-24
XPC2200-48


De sinusomvormer van de XP Compact-combi produceert een zeer nauwkeurige wisselstroom met een zuivere sinus. Om hoge lasten te kunnen starten, zoals elektrische motoren of compressors, is de XP Compact-combi ontworpen om lasten tot 3 keer zijn nominale vermogen te kunnen ondersteunen. De omvormer is beveiligd tegen overbelasting, oververhitting en kortsluiting, automatisch zal het systeem 3 pogingen tot herstart maken. Het uiterst efficiente systeem voor de ladingsdetectie is instelbaar van 1 tot 25Watt en maakt het mogelijk de omvormer in stand-by te plaatsen wanneer geen stroom wordt afgenomen.
Het laadproces op vier niveaus, bestuurd door een microprocessor, garandeert een optimale lading van de batterijen. De laadstroom is traploos regelbaar van 0 tot 45 Ampere, afhankelijk van de capaciteit van de batterijen of van de beschikbare stroom. De batterijlader is ontworpen voor loodbatterijen, en dankzij een zwevende ladingsregelaar mag de batterij doorlopend op de lader aangesloten blijven.
De Solarregelaar (optie):
Optioneel is een ingebouwde regelaar voor zonnelading. In een installatie met zonne-energie zorgt de regelaar voor een correcte lading van de batterijen. Met de XP Compact kan men dus batterijen tegelijkertijd laden met enerzijds een generator of een externe bron van wisselstroom en anderzijds met zonnemodules. De lading van de batterijen met de twee energiebronnen wordt automatisch geregeld.

 

 

RCC-01

Remote control met LED display inclusief 20 mtr kabel

 

 

ARM-01

Auxiliary relais module
voor solsafe toepassing

 

 

CFC-01

cover voor C- en XP-modellen

 

 

C-IP23

topcover voor C- en XP- modellen

 

 

CT-35

accu temperatuursensor
incl. 3 mtr kabel